20.05.2021
Gheorghe Cavcaliuc vine cu acuzatii grave la adresa unui candidat de pe pozitia a 8-a a unui partid politic: "A fost depistat cu droguri pe Aeroportul International Chisinau" - VIDEO

Liderul PACE, Gheorghe Cavacliuc, a venit cu acuzatii grave la adresa unui candidat politic pe listile partidelor care au depus actele pentru a se inregistra la alegerile parlamentare. Acesta a declarat ca un candidat ar fi fost prins cu droguri pe Aeroportul International Chisinau in anul 2016. Declaratii au fost facute in cadrul unei emisiuni de la TV8.

Gheorghe CAVCALIUC, LIDERUL PACE:"Pe Aeroportul International Chisinau, la data de 19 decembrie 2016, candidatul de pe pozitia a 8-a a unui partid a fost depistat cu droguri. Planeaza suspiciunea ca respectiva persoana i-a mituit pe cei care au instrumentat cazul ca sa scape de raspundere. Vreau sa va spun, din informatiile ce mi-au fost furnizate, ca aceasta persoana are pregatit si un proiect de lege prin care sa legalizeze consumul de marijuana in Republica Moldova. Este si candidatul respectivului partid pentru functia de ministru al Culturii si Educatiei. O sa dau un termen de 72 de ore pentru partidele inregistrate sa iasa public sa spuna despre cele facute, iar daca nu va iesi public voi face dezvaluiri si voi cere ca sa fie supus detectorului de minciuni."

Totodata, Gheorghe Cavcaliuc a refuzat sa ofere numele persoanei sau a partidului la care s-a referit.

Articole din aceeasi categorie