10.02.2020
Garajele construite ilegal - demontate. Promisiunile facute de primarul general Ion Ceban - VIDEO
Primarul general, Ion Ceban, vine cu noi promisiuni. Edilul spune ca va demonta garajele construite ilegal pe strazile capitalei.

Ion CEBAN, PRIMARUL CHISINAULUI: „Am dispus si la sedinta precedenta ca pana la sfarsitul acestei saptamani sa fie urgentata toata inventarierea a tuturor garajelor amplasate ilegal in fiecare sector al capitalei. Aceste garaje urmeaza sa fie demontate. Place asta cuiva sau nu place, trebuie sa facem regula in aceasta privinta si sa putem veni cu propunerile ca sa amenajam, in marea majoritate a acestor locuri, parcari pentru locatarii din preajma. Eu stiu si primesc sute de mesaje ca sunt locatari care vor sa amenajeze parcari in apropierea blocurilor de locuit. Trebuie sa vedem cum putem face acest lucru, mai ales daca oamenii vor si propun ajutor in aceasta privinta.”

Totodata, Ion Ceban cere ca zilnic sa fie monitorizata inventarierea anexelor, surilor construite ilegal de locatari in curtile blocurilor. „Nu este normal ceea ce s-a intamplat pana in prezent, sunt oameni care au acaparat pamantul municipal pentru a construi ce le trasneste prin cap, garaje, costerete, unii cresc gaini, iepuri, aici, nu departe, 200 de metri de la cladirea Primariei.

Orasul trebuie sa arate altfel. Si asta ne propunem sa facem impreuna. Tot ce este ilegal va fi evacuat”, spune Ion Ceban.

Intrebat de jurnalisti, cu privire la parcari, primarul a declarat ca urmeaza sa fie construite mai mult de cinci parcari subterane, alte detalii insa nu a vrut sa ofere.

Articole din aceeasi categorie