13.01.2020
GALERIE FOTO de la protestul organizat la IP Ialoveni, unde oamenii cu pancarte in maini cer dreptate pentru tanarul ucis in bataie la Costesti
Zeci de oameni au iesit in fata Inspectoratului de Politie Ialoveni si cer dreptate pentru tanarul care a fost ucis la Costesti in seara de Revelion.

Vezi mai multe poze pe protv.md

Dumitru a murit pe 05 ianuarie 2020, dupa ce a fost snopit in bataie de mai multe persoane in seara de Revelion. Tanarul se afla la petrecerea de Revelion impreuna cu prietenii lui. La un moment dat, un amic de-al sau a fost telefonat sa iasa la poarta, iar primul l-a insotit.

La poarta ar fi venit mai multi tineri cu care s-a iscat o cearta. La un moment dat, victima i-ar fi spus unei fete sa nu se implice in „discutia baietilor”, dupa care agresorii s-au napustit asupra lui si l-au lovit cu o scandura de la gard, doborand-ul la pamant. Cand a incercat sa se ridice de la pamant, atacatorii l-ar fi lovit din nou, doborandu-l pentru a doua oara si au si sarit cu picioarele in cap, desfigurandu-l.

Martorii au declarat la Politie ca victima ar fi fost batuta de doua persoane, in varsta de 17 ani si 21 de ani. La scurt timp, cei doi tineri au ajuns pe mana politiei.

Articole din aceeasi categorie