30.01.2020
Fotografia lui Vlad Plahotniuc a fost afisata pe panourile din fata Inspectoratelor de Politie, alaturi de Contantin Tutu si Ilan Sor - FOTO
Fotografia lui Vlad Plahotniuc a fost afisata pe panourile din fata Inspectoratelor de Politie, unde de obicei sunt prezentati infractorii cautati de politie.

Jurnalistii redactiei NordNews a fost primii care au sesizat opinia publica in materialul: „In cautarea lui Vladimir Plahotniuc”. Unde e fotografia de pe panourile cu infractori? , cu privire la faptul de ce fostul lider PDM nu este dat in cautare internationala, iar fotografia lui nu se regaseste pe panourile de cautare a infractorilor.

Informatia a fost confirmata pentru nordenews.md, de catre ofiterul de presa al Inspectoratului General de Politie, Mariana Betivu.

Vlad Plahotniuc a fost anuntat in cautare nationala de catre Centrul National Anticoruptie, fiind acuzat, din declaratiile procurorilor, de spalare de bani in proportii deosebit de mari, cu implicare in furtul unui miliard de dolari din sistemul bancar moldovenesc.

Articole din aceeasi categorie