28.04.2021
Fadei Nagacevschi sustine ca este urmarit la comanda unor politicieni: "Opriti-va pana nu ati discreditat totul in aceasta tara"

Ministrul interimar al Justitiei, Fadei Nagacevschi, a declarat ca este urmarit la comanda unor politicieni si ca in privinta sa sunt utilizate masuri speciale de investigatie.

Fadei NAGACEVSCHI, MINISTRUL INTERIMAR AL JUSTITIEI: "Pe parcursul mandatului de ministru si mai ales ultima perioada, nu o singura data am avut motive rezonabile de a considera ca in privinta mea sunt utilizate masuri speciale de investigatie vadit abuzive.

Va amintesc, unii actori politici cu conexiuni subversive chiar au si adus la cunostinta publica date ce vizeaza viata mea privata, evident distorsionat, in speranta ca voi reactiona prin a confirma sau a nega, ca ei sa speculeze in ambele ipoteze in vederea obtinerii unor dividende politice ieftine. Informatiile despre viata mea privata si operarea datelor mele cu caracter personal reprezinta un abuz de drept si datele mele personale nu pot fi raportate niciunui politician sau conducator de institutie nici macar sub parafa ,,secret”.

Am considerat ca nu trebuie sa reactionez public la abuzurile acelor politicieni iresponsabili si populisti cu conexiuni subversive ce sunt tentati sa-mi urmareasca viata privata. Observ insa ca lucrurile degradeaza. Se pare, practicile abuzive sunt utilizate aparent la scara larga, inclusiv impotriva procurorilor, iar politicienii mai si cer pe baza unor asa-zise informatii obtinute prin abuz de drept, sa fie eliberati procurori din functie.

Dvs, dragi politicieni vreti sa construiti stat de drept sau dictatura? Daca un membru al Guvernului, un procuror aparent sunt expusi unor practici abuzive, atunci cum ar urma cetatenii nostri sa se simta in siguranta? Pe aceasta cale fac apel catre cei ce eventual executa ordine abuzive cu privire la masuri speciale de investigatie, catre cei ce eventual dau aceste ordine, cat si catre cei ce eventual opereaza date cu caracter personal in mod abuziv, opriti-va pana nu ati discreditat totul in aceasta tara."

Totodata, Nagacevschi a mai adugat ca cunoaste foarte bine cum sa colecteze informatia despre aceste actiuni si sa-si apare drepturile.

Articole din aceeasi categorie