18.01.2021
Expert in sanatate publica: ,,O companie de vaccinare o sa accepte ca produsul ei sa ajunga in Moldova numai atunci cand va fi un contract de calitate. Fara acest contract vaccinul nu va intra in tara"

Expertul in sanatate publica, Ala Tocarciuc, spune ca tara noastra va primi un vaccin anti-covid doar in cazul in care va exista un contract de calitate cu o companie de vaccinare, un contract care va asigura calitatea produsului pana la consumatorul final, iar in lipsa acestuia tara noastra risca sa ramana fara doze de vaccin. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii In Profunzime.

Ala TOCARCIUC, EXPERT IN SANATATE PUBLICA: ,,O companie o sa accepte ca produsul ei sa ajunga intr-o destinatie, intr-o tara ca Moldova numai atunci cand va fi un contract de calitate si va fi un sistem care sa asigure calitatea produsului pana la consumatorul final.

In acest contract de calitate, Moldova isi asigura niste obligatiuni ca asigura calitatea produsului si administrarea lui calitativa pana la consumatorul final. Pana nu va fi asa un contract, vaccinul nu va intra in tara,

Este bine de discutat cu ei ce cerinte au fata de tot lantul, pentru ca noi avem un produs care necesita conditii speciale de pastrare."

Articole din aceeasi categorie