28.10.2020
Este sau nu sprijinita Maia Sandu in campania electorala de Plahotniuc. Cum comenteaza PAS sprijinul anuntat de Pro Moldova la alegerile prezidentiale

Igor Grosu spune ca PAS va sustine neconditionat candidatul de dreapta care va ajunge in turul doi la alegerile prezidentiale, iar ce tine de faptul daca este sau nu sprijinita Maia Sandu de fostul lider PD, Vladimir Plahotniuc, Igor Grosu spune ca sunt speculatii. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii "Eu vreau sa fiu presedinte".

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE: "Pro Moldova a anuntat prin intermediul lui Vlad Cebotari ca va sustine la aceste alegeri pe doamna Maia Sandu. Unii fac o legatura stransa intre Pro Moldova si Vlad Plahotniuc si deja merg mai departe, afirmand ca de fapt Maia Sandu in aceasta campanie ar fi sprijinita de Vlad Plahotniuc.

Cum comentati dumneavoastra sprijinul pe care il acorda Pro Moldova candidatului Maia Sandu si partea a doua a afirmatiei despre Plahotniuc?"

Igor GROSU, REPREZENTANTUL CANDIDATULUI MAIA SANDU LA ALEGERILE PREZIDENTIALE: "Noi am observat ca in spatiul public s-a inceput speculatiile la acest capitol imediat dupa ce a fost facuta aceasta declaratie. Mesajul nostru este foarte simplu, noi o sa mizam si o sa indemnam toti oamenii sa o sprijine pe Maia Sandu, iar candidatul care va trece din partea dreptei in turul doi va fi sustinut neconditionat de toate fortele politice inclusiv de Partidul Actiune si Solidaritate astfel ca si de Plahotniuc si de cei care au mai ramas de pe urma lui Plahotniuc, ma refer si la Dodon, sa scapam aceasta tara. Acesta este principalul mesaj, in rest, speculatiile in care se dau unii actori si unii troli care au trecut din tabara lui Plahotniuc in tabara lui Dodon nu conteaza."

Ieri, Vladimir Cebotari, deputat Pro MOLDOVA, a anuntat public ca alaturi de organizatia municipala a partidului, o va sustine pe Maia Sandu la alegerile prezidentiale.  El mentioneaza ca Maia Sandu este un candidat cu sanse reale de a castiga impotriva lui Dodon.

Articole din aceeasi categorie