13.12.2019
Este Guvernul Chicu unul tehnocrat? Ce spune Vladimir Voronin - VIDEO
Intrebat daca guvernul Chicu este unul tehnocrat, Vladimir Voronin a negat, spunand ca toate guvernele sunt politice. Declaratiile au fost facute, ieri, in cadrul emisiunii InPROfunzime cu Lorena Bogza.

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: "Nu poate sa fie niciodata un guvern tehnocrat. Toate guvernele sunt politice, pentru ca ele se formeaza din majoritati parlamentare. Aici n-ai ce discuta. Cuvantul tehnocrat nu a fost utilizat de noi. El a aparut ulterior."

Cat despre Guvernul Tarlev, Vladimir Voronin spune ca:

"Ei erau oameni de meserie."

Totodata, Voronin a spus ca in guvernul Chicu sunt oameni cu studii, dar calitatile pe care le au ar trebui sa se manifeste in rezultate concrete.

Sase dintre ministrii guvernului Chicu, despre care Igor Dodon a spus ca este unul tehnocrat, au fost consilierii sai prezidentiali, iar unul este ruda cu presedintele. Cativa au avut functii si in guvernul democratului Pavel Filip. Ministrul Apararii este tatal finului lui Dodon, iar la cel al Justitiei este fostul jurist al PSRM. Singura femeie din Guvern i-a facut anterior campanie electorala lui Vlad Plahotniuc.

Articole din aceeasi categorie