31.08.2022
Emisiunea In PROfunzime revine maine seara la PRO TV. Prima invitata - presedintele Maia Sandu - VIDEO

Emisiunea In PROfunzime revine maine seara la Pro TV. Imediat dupa jurnalul de la ora 20:00, Lorena Bogza va asteapta in studio, unde va discuta cele mai importante subiecte politice si sociale cu prima sa invitata, presedintele Maia Sandu.

Lorena Bogza va discuta cu sefa statului, printre altele, despre criza energetica, valul de alerte cu bomba din ultima perioada, statutul de tara candidat pentru aderarea la Uniunea Europeana pe care l-a primit Republica Moldova, razboiul din tara vecina, dar si impactul acestuia asupra tarii noastre.  Din cauza agendei presedintelui, emisiunea va fi inregistrata.

Emisiunea va fi difuzata in fiecare joi, la ora 21:00, si nu luni ca pana acum.

Emisiunea In Profunzime a pornit in 2004 de la o simpla rubrica in jurnalul de stiri, iar in scurt timp a devenit cel mai urmarit talk-show politic din Republica Moldova. Sunt 18 ani de cand Lorena Bogza si invitatii sai se intalnesc o data pe saptamana pentru a analiza cele mai importante subiecte politice si sociale. 

De-a lungul timpului, in studioul emisiunii In Profunzime au ajuns cei mai importanti lideri politici din tara noastra, dar si de peste hotarele ei. Vremurile se simba, politicienii se schimba, la fel si guvernarile, insa Lorena Bogza ramane aceeasi: onesta, verticala, incisiva si preocupata de problemele cetatenilor acestei tari.

Articole din aceeasi categorie