05.02.2021
Dupa ce a anuntat ca nu voteaza Guvernul Gavrilita, Igor Dodon vine cu un sfat pentru viitorii ministri: ,,Am vazut ca unii prin oars s-au grabit sa isi cumpere costume de ministri. Nu va grabiti"

Igor Dodon anunta ca fractiunea PSRM nu va vota guvernul Gavrilita. Liderul PSRM spune ca socialistii nu vor vota un guvern din care nu face parte nici un reprezentant al fractiunii.

Igor DODON, LIDERUL PSRM: ,,Au ramas fara declaratii mai multe fractiuni, nustiu de ce  erau siguri ca noi vom vota orice guvern. Noi nu ne temem de alegeri parlamentare anticipate. Noi suntem gata sa luam decizii asa cum va fi in interesul cetatenilor.

Noi nu vom vota saptamana vitoare guvernul Gavrilita si aceasta decizie este definitiva. Eu asta am spus ca este pozitia mea, dar am discutat-o si cu colegii din fractiunea PSRM, asa ca doamna Gavrilita fiti sigura ca saptamana viitoare prim-ministru nu deveniti.

Am vazut ca unii prin oras s-au grabit sa isi cumpere costume de ministri. Nu va grabiti. Poate ca saptamana viitoare o sa aveti nevoie de aceste costume pentru a veni in parlament si pentru a raspunde la intrebarile socilistilor. Noi vom fi la sedinta Parlamentului, care cel mai probabil va fi joia viitoare."

Liderul PSRM a dat de inteles ca nici in cea de-a doua tentativa de vot a guvernului, PSRM nu va vota. El spune ca fractiunea nu va acorda votul unui guvern din care nu face parte niciun reprezentant al partidului.

Articole din aceeasi categorie