29.07.2019
Dumitru Diacov ii da replica lui Sturza: „Ti-am incredintat cele mai importante functii in stat. Cu ce ne-ai raspuns tu? Cu comentarii? Unul mai «batos» decat altul... Iar acum spui ca trebuie de dizolvat partidul”
Dumitru Diacov, presedintele de onoare al PDM, a venit cu o replica la sugestiile lui Ion Sturza, care a declarat ca PDM ar trebui sa fie dizolvat. Intr-o postare pe pagina sa de facebook, Diacov i-a amintit ca l-a sprijinit in toate si i-a acordat functii inalte in stat, iar el, in schimb a venit cu comentarii, „unul mai «batos» decat altul, si cu agresivitate.”

Dumitru DIACOV, PRESEDINTE DE ONOARE AL PDM: „Ion Sturza, chiar ii plictisesti pe oameni cu meditatiile tale. Sezand ba la Bucuresti, ba la Viena, din cand in cand, iti aduci aminte de noi toti, « amaratii de moldoveni », cum ne poreclesti tu. Ti-am spus de multe ori: Ioane, vina acasa si lupta aici pentru dreptate! Preferi sa comentezi de la distanta! Ma mira cu cata aroganta vorbesti tu de Partidul Democrat! Iti amintesc ca in PDM sunt mii de oameni cinstiti, patrioti si care muncesc zi de zi pentru binele Patriei. Unii din ei au ocupat functii responsabile si si-au facut datoria cu maxima daruire. Tu ai venit in partid in primavara lui 98 si ai plecat din el tot in primavara lui 2001. Eu si colegii ti-am incredintat cele mai importante functii in stat, te-am spriginit si tot te-am laudat. Cu ce ne-ai raspuns tu toti acesti ani? Cu comentarii? Unul mai « batos » decat altul... Iar acum spui ca trebuie de dizolvat partidul. Dar cu ce sunt vinovati miile de membri - medici, invatatori, tarani, primari, dar si multii functionari de stat, care si-au indeplinit datoria cinstit? In ciuda agresivitatii tale, Ioane, eu voi face totul pentru a consolida Partidul Democrat, a ne debarasa de tot ce a fost rau, dar de a mentine si a multiplica ceea ce a fost bun. Pe parcursul anilor care i-am trait aici, acasa. Si buni si nu prea. Si la guvernare si in opozitie. PDM, Ioane, este o parte a istoriei noastre zbuciumate. Este si va fi!”

Anterior, ex-premierul Ion Sturza a declarat ca la Congresul extraordinar al PDM care este anunțat pentru data de 7 septembrie formațiunea trebuie să fie dizolvată.

Sursă:
Articole din aceeasi categorie