22.06.2019
Dumitru Alaiba comenteaza concluziile Comisiei de la Venetia: "Dragi judecatori CC, voi ce asteptati? Demisia ati scris-o? Sau lasati pe saptamana viitoare?"
Deputatul ACUM, Dumitru Alaiba, comenteaza opinia Comisiei de la Venetia si spune ca este o "palma" in adresa fostei guvernari PD si a Curtii lor Constitutionale. Adresandu-se judecatorilor de la CC, ii intreba cand acestia vor demisona. Despre asta el a scris ieri, pe pagin asa de Facebook.

Dumitru ALAIBA, DEPUTAT ACUM: "O palma de la Comisia de la Venezia in adresa fostei guvernari PD si a curtii lor anticonstitutionale. In asa momente, cand aberatiile lor sunt criticate de organizatii internationale, cum ar fi Comisia de la Venezia, fostii guvernanti, de la Candu la Filip si Plahotniuc, incepeau a tipa isteric: ”noi suntem stat suveran!” Suveranitatea nu inseamna libertatea sa comiti crime dupa ce ai capturat statul.

Dragi judecatori CC, voi ce asteptati? Demisia ati scris-o? Sau lasati pe saptamana viitoare?"

Parlamentul din Moldova a fost dizolvat ilegal, presedintele tarii a fost suspendat nejustificat, iar noul guvern trebuia investit in 3 luni calendaristice. Sunt concluziile Comisiei de la Venetia, in legatura cu situatia politica din Republica Moldova.

Sursă:
Articole din aceeasi categorie