17.12.2019
Dumitru Alaiba catre Ion Ceban: "Daca tot ai gasit sponsori, poate, in locul biroului, alegi sa repari o sala din vreo gradinita". Deputatul ii cere primarului sa spuna numele "prietenilor binevoitori" care i-au dat bani pentru reparatia biroului
Dumitru Alaiba a trimis o solicitare la primarie in care cere sa i se prezinte cheltuielile privind reparatia biroului lui Ion Ceban. Totodata, deputatul ACUM vrea sa stie cine sunt "prietenii binevoitori" care i-au dat bani lui Ion Ceban pentru reparatia biroului.

Dumitru ALAIBA, DEPUTAT ACUM: "Am cerut copiile documentelor primare (facturi, acte de primire-predare, numele prestatorilor si a sponsorilor). Toate aceste chestii trebuie legal reflectate in contabilitatea primariei. Legal, transparent.

Orice raspuns va fi trimis direct catre Procuratura.

Practica asta cu prietenii binevoitori au contribuit, are un potential imens de coruptibilitate. Trebuie sa-i stim pentru a vedea pentru ce favoruri fac un bine primariei.

Nici nu mai spun ca, daca tot ai gasit sponsori, poate, in locul biroului, alegi sa repari o sala din vreo gradinita, daca tot iti pasa. Si nu in ultimul rand, din fotografii, nu prea seamana cu o reparatie doar de 60 mii lei."

VEZI SI: Cum arata biroul lui Ion Ceban, dupa reparatia pentru care "prietenii" au cheltuit 60 de mii de lei - GALERIE FOTO

Articole din aceeasi categorie