15.09.2020
Doua masini, un apartament, un garaj, doua case, dintre care una de 2,2 milioane de lei, si alte 7 imobile. Averea declarata de Andrei Nastase, candidat la alegerile prezidentiale / DOC

Doua masini, dintre care una de peste 40 de mii de euro, un apartament, un garaj, doua case si alte 7 imobile are Andrei Nastase. Cel putin asta se arata in declaratia de avere si interese personale prezentata de candidatul la alegerile prezidentiale.

Andrei Nastase spune ca a primit un salariu de peste 50 de mii de lei, fiind in functia de deputat in Parlamentul RM si alte aproape 80 de mii de lei, fiind ministrul Afacerilor Interne. 

Totodata, acesta are 8 terenuri, iar valoarea totala a acestora se ridica la aproape jumatate de milion de lei. Cinci dintre acestea i-au fost oferite prin donatie. 

Andrei Nastase mai detine jumatate dintr-o casa de 2,2 milioane de lei, care are 156 de metri patrati. Liderul PPDA mai declara un apartament, un garaj, o alta case de peste 35 de mii de lei si alte 7 imobile.

In 2019, Andrei Nastase si-a cumparat un Volvo XC 90 care costa 41 750 de euro, iar in 2005 un Nissan Maxima de 10 mii de euro.

Andrei Nastase va ocupa pozitia numarul doi in buletinul de vot de la alegerile prezidentiale.

Articole din aceeasi categorie