02.11.2020
Dorin Chirtoaca isi anunta sustinerea pentru Maia Sandu in al doilea tur al alegerilor prezidentiale: "Sa avem o victorie zdrobitoare fata de Dodon" - VIDEO

Dorin CHIRTOACA, LIDER MISCAREA POLITICA UNIREA: "Aceasta demoralizare nu trebuie sa ne faca sa ne culcam pe o ureche si trebuie sa fim si mai mobilizati in turul II. Sa avem o victorie zdrobitoare fata de Dodon. Va chem de astazi sa ne mobilizam toti ca in turul al doilea sa ne putem bucura ca sa avem o victorie rasunatoare.

Asa vom merge in directia vest. Imi pare rau ca suntem dezbinati si a avut loc radicalizare in adresa mea. Prefer sa fiu cu obrazul curat fara atacuri murdare, luand chiar mai putin, decat sa fiu badaran si sa atac in toate partile sa ies si sa spun ca rup bucatica. Sa trecem la un alt nivel politic. Ramane sa gasim o cale. Vom avea aceasta situatie sa se alega un unionism constructiv bazat pe solutii. Si un alt tip de abordare bazat pe egoism, lipsa de cunostinte. Scopul principal este sa-l inlaturam pe Dodon si sa mergem inainte cu tot ce ne-am propus".

Chirtoaca a mentionat despre faptul ca vrea sa depuna la Curtea de Apel o cerere prin ca sectiile de votare die peste hotare sa se dubleze sau tripleze: "Misiunile diplomatice si CEC sunt obligati sa creeze conditii".

Articole din aceeasi categorie