16.06.2020
Dorin Chirtoaca, despre convorbirea telefonica care ar fi avut loc intre Igor Dodon si Ion Ceban: "Nu numai Guvernul, Chicu si Dodon trebuie demisi, dar si Ceban"

Liderul PL, Dorin Chirtoaca, a venit cu o reactie privind convorbirea telefonica care ar fi avut loc intre Igor Dodon si Ion Ceban si spune primarul capitalei trebuie demis. Despre asta, el a scris pe pagina sa de Facebook.

Dorin Chirtoaca, LIDER PL: "Nu numai Guvernul, Chicu si Dodon trebuie demisi, dar si Ceban.

De la bun inceput, din 2017, am spus ca Dodon, Ceban, PSRM au fost implicati alaturi de Plahotniuc, in tot ceea ce tine arestarea si suspendarea mea ilegala.

La fel, este evident, ca au fost implicat si in anularea alegerilor din Chisinau din iunie 2018, provocate de subsemnatul, asa cum am spus inca inainte de alegeri, in aprilie 2018.

Iata vin si dovezile.

In orice stat european cu democratie functionala, asemenea personaje si-ar fi dat, imediat, demisia".


Citeste si : Discutie telefonica dintre Igor Dodon si Ion Ceban. Cei doi ar pune la cale anularea mandatului lui Andrei Nastase - AUDIO


Citeste si : "Nu sunt vocile noastre." Reactia lui Igor Dodon, dupa ce a fost publicata o inregistrare telefonica, in care seful statului ar vorbi cu Ion Ceban despre anularea mandatului lui Andrei Nastase


Citeste si : Ion Ceban reactioneaza la discutia telefonica, publicata pe internet, in care ar fi discutat cu Igor Dodon despre anularea mandatului lui Andrei Nastase: "Organele de drept trebuie sa se expuna"


Citeste si : Andrei Nastase face declaratii de presa, privind discutia telefonica dintre Igor Dodon si Ion Ceban: "Daca presedintelui i se inregistreaza convorbirile, inseamna ca este un stat capturat" - VIDEO


Articole din aceeasi categorie