16.01.2020
"Dodon este un agent al Rusiei cu acte in regula. A ramas unicul in fostul spatiu sovietic care mai sonorizeaza anumite lucruri in conformitate cu agenda Moscovei" - declaratiile facute de Ion Sturza in cadrul emisiunii InPROfunzime
Igor Dodon este un agent al Federatiei Ruse si a ramas unicul in fostul spatiu sovietic care mai sonorizeaza anumite lucruri in conformitate cu agenda Moscovei. Sunt declaratiile facute de fostul premier Ion Sturza in cadrul emisiunii InPROfunzime.

Ion STURZA, EX-PREMIERUL RM: "Dodon este un agent al Federatiei Ruse cu acte in regula, sa nu avem mari dubii, este ancorat profund el, familia lui, anturajul de acolo. Tot ce se intampla in jurul lui pentru mine este absolut clar.

El nu mai poate sa aiba un grad de independenta, primind suport din Rusia el bifeaza anumite lucruri care i se impun din Rusia si s-a vazut asta si cu aeroportul si cu declaratiile anti-americane.

E atat de simplu si primitiv, dar se bifeaza. Atunci cand primesti atatia bani pentru ati mentine stilul de viata, de partid, acest conglomerat mediatic, trebuie sa livrezi.

El e intr-o situatie ingrata. A ramas unicul in fostul spatiul sovietic, care mai sonorizeaza anumite lucruri in conformitate cu agenda Moscovei. Pentru Moscova este o bucurie sa aiba ageti influenti intr-o tara atat de mica."

Articole din aceeasi categorie