02.11.2020
Despre ce urmeaza sa discute Maia Sandu cu Renato Usatii la intalnirea de maine. Declaratiile facute de lidera PAS la InPROfunzime

Maia Sandu a declarat in cadrul emisiunii InPROfunzime ca maine urmeaza sa se intalnasca cu Renato Usatii pentru a discuta despre al doilea tur al alegerilor prezidentiale. 

Maia SANDU, LIDERA PAS: "Am vorbit astazi cu mai multi candidati, deci, din cei care au participat in primul scrutin si da, le-am solicitat sa avem discutii in aceste zile, pentru ca sa vedem cum putem sa ne unim fortele si sa scapam tara de Igor Dodon."

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE PROTV: "Usatii vorbeste despre alegeri anticipate, maine la intalnire ce puteti sa ii comunicati?"

Maia SANDU, LIDERA PAS: "Nu am avut inca intalnirea, merg la aceasta discutie ca sa vedem daca putem conta pe sprijinul cetatenilor, pentru ca din intelegearea noastra oamenii care l-au votat pe domnul Usatii sunt oamenii care isi doresc schimbarea de rand cu multi alti alegatori.

O sa discutam si o sa vedem cum vede domnul Usatii aceasta unitate a alegatorilor."

Intrebata cu ce se va duce la discutii pentru a negocia, Maia Sandu spune ca ...

Maia SANDU, LIDERA PAS:"Cu dorinta de a obtine  sprijinul mai multor oameni asa incat sa putem sa castigam aceste alegeri si sa incercam sa facem ordine. Mai multe detalii o sa va pot oferi dupa ce aceasta intalnire va avea loc."

In aceasta seara, Renato Usatii a iesit intr-un live pe facebook in care a spus ca maine urmeaza sa se intalneasca cu Maia Sandu pentru a negocia, iar principalele probleme discutate, spune Renato Usatii, sunt dizolvarea parlamentului si situatia din diaspora, dar nu a spus anume la ce se refera.

 

Articole din aceeasi categorie