07.02.2020
Deputatul PSRM, Vasile Bolea spune ca Vlad Plahotniuc ar fi dat indicatii fortelor armate in zilele de foc din iunie 2019 - VIDEO
Deputatul PSRM, Vasile Bolea spune ca Vlad Plahotniuc ar fi dat indicatii fortelor armate in zilele de foc din iunie 2019. Declaratiile au fost facute, ieri, in cadrul emisiunii InPROfunzime.

Vasile BOLEA, DEPUTAT PSRM: "In cazul stabilirii a unor fapte si incadrarea politica trebuie creata o comsie speciala de ancheta".

Bolea a mentionat ca angajatii ministerului Apararii au fost audiati si s-a spus ca in una din zilele de foc, Vlad Plahotniuc a fost impreuna cu premierul de atunci la Ministerul Apararii pentru a da indicatii comandamentului superior al fortelor armate.

Lorena BOGZA: Credeti ca Procuratura generala va investiga acest caz?

Vasile BOLEA, DEPUTAT PSRM: "Tine de reputatia procuraturii".

La 14 iunie 2019, PD a anuntat ca cedeaza puterea, iar peste cateva ore dupa asta, Vlad Plahotniuc a parasit teritoriul Republicii Moldova.

VEZI SI: Vlad Plahotniuc a scandat astazi de rand cu multimea adunata in PMAN. El a fost cel care de multe ori a dat tonul lozincilor. A strigat ca Dodon este Iuda de pe scena. Dupa care, in fruntea multimii, a marsaluit pana la Presedintie, unde au aruncat mai multi curcani peste gard - VIDEO

VEZI SI: Ultimul discurs al lui Vlad Plahotniuc inainte ca democratii sa cedeze puterea - AUDIO

Articole din aceeasi categorie