16.07.2020
Deputat PSRM: "O felicitam pe Maia Sandu, azi s-a inchis capcana oligarhica in care a intrat cu succes"

Deputatul PSRM, Corneliu Furculita, sustine ca Maia Sandu a intrat cu succes in capcana oligarhica, semnand motiunea de cenzura impotriva guvernului Chicu.

Corneliu FURCULITA, DEPUTAT PSRM: "O felicitam pe Maia Sandu, azi s-a inchis capcana oligarhica in care a intrat cu succes. De astazi PAS si Maia Sandu sunt stransi puternic in bratele oligarhice ale lui Plaha-Sor, iar Alianta Haosului Sandu-Candu-Plaha-Sor are si semnaturile puse pe hartie. Orice incercare a Maiei Sandu, de a se zbate ca pestele pe uscat, pentru a demonstra ca vara nu-i ca iarna, iar PAS nu e in alianta cu partidele oligarhice, va avea efect nul. Poporul vede si intelege totul ce se intampla, semnaturile puse de deputatii PAS si mult asteptate de oligarhii fugari impotriva Guvernului Chicu. Vrem sa vedem si votul comun al partidului Maiei Sandu pentru haosul in tara, alaturi de deputatii lui Plaha-Sor. Socialistii sustin in continuare Guvernul Chicu. Noi suntem impotriva haosului, impotriva oligarhilor si a mafiei! PSRM ramane un partid pentru oameni, pentru tara!"

Maia Sandu a anuntat ca PAS va semna, astazi, motiunea de cenzura impotriva guvernului Chicu.

Citeste si :  Ultima ora. PAS va semna motiunea de cenzura impotriva guvernului Chicu. Maia Sandu: "Mizam pe voturile PD" - VIDEO
Articole din aceeasi categorie