28.04.2021
Deputat: "Au obosit? Sau au capitulat?" Parlamentul ar putea sa nu se intruneasca in aceasta saptamana

Deputatul Platformei DA, Liviu Vovc, sustine ca in aceasta saptamana, Parlamentul nu se va intruni in sedinta.

Liviu VOVC, DEPUTAT PLATFORMA DA: "Cand aveau nevoie sa voteze interesele lor, majoritatea SorDon convoca in regim de urgenta sedinta comisiilor si cea plenara.

Saptamana aceasta in mare parte nu au fost organizate sedintele comisiilor parlamentare, iar recent am fost informati ca nici sedinta plenara nu va mai avea loc. Au obosit? Sau au capitulat?"

Deputatul a mentionat ca cel mai probail saptamana aceasta e ultima in care actualul Parlament ar fi putut vota legi. 

"Aceasta saptamana ar fi trebuit folosita la maxim pentru a vota (nu interese!!!) proiecte care sa solutioneze probleme actuale cu care se confrunta societatea. In primul rand am fi putut rezolva problema slariilor celor de la Caile Ferate. Platforma DA deja a inregistrat un proiect care ar fi fost un colac de salvare pentru cei care de cateva luni stau fara nici o sursa de existenta.

Am fi putut vota proiectul initiat de mine pentru reducerea varstei de pensionare a medicilor care au activat pe perioada pandemiei. Am fi putut discuta si vota mutle alte proiecte importante, dar unii au obosit… Ei lucreaza doar cand au interese persoanele sau de grup.

Daca asta e calea aleasa de ei, nu ne ramane decat sa asteptam noul Parlament in care sa putem discuta si solutiona lucruri importante pentru societate.

Lor le uram odihna usoara, unora chiar la racoare", a mai scris Vovc.

Articole din aceeasi categorie