08.11.2019
Demiterea guvernului ar inseamna ca socialistii se tem de o reforma in justitie. O spune prim-ministrul, care sustine ca nu-si doreste destramarea aliantei si ca este gata sa raspunda la intrebari in Parlamentul - VIDEO
Demiterea guvernului ar inseamna ca socialistii se tem de o reforma in justitie. O spune prim-ministrul, care sustine ca nu-si doreste destramarea aliantei si ca este gata sa raspunda la intrebari in Parlamentul. Totodata, Maia Sandu a declarat aseara, in emisiunea In Profunzime, ca schimbarile privind desemnarea procurorului general sunt doar primii pasi pe care cabinetul de ministri este decis sa-i faca.

Maia SANDU, PRIM-MINISTRUL REPUBLICII MOLDOVA: "Pe masa noastra s-au adunat mai multe subiect, mai multe ingrijorari, care tin de cine incearca sa-si subordoneze anumite institutii ale statului. Cei mai toxici judecatori au prins la tupeu, ma duce la gandul ca oamenii astia au un anumit sprijin politic. Daca ne gandim, poate veni doar din partea lui Igor Dodon. Acem mai multe informatii despre intalniri, despre discutii ale membrilor echipei lui cu aceste personaje toxice.

Eu nu propun o persoana. Preselectia inseamna ca propun cateva persoane. E mai bine sa incepem, decat sa nu facem nimic."

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE: "Presedintele deja spune ca 90% guvernul va pica."

Maia SANDU, PRIM-MINISTRUL REPUBLICII MOLDOVA: "Asta inseamna o intelegere nu doar cu colegii din PSRM, dar si cu oameni din partidului lui Sor sau PD."

Articole din aceeasi categorie