15.11.2020
Declaratiile Maiei Sandu, dupa ce a votat. Ce urmeaza sa faca astazi: "Nu va lasati folositi in schemele de fraudare a alegerilor" - VIDEO

Candidata PAS la prezidentiale a votat insotita de colegii de partid. Ea a fost intampinata de zeci de simpatizanti, care au aplaudat-o. Maia Sandu a mentionat ca a votat pentru schimbare si un viitor mai bun, care ar putea incepe maine, precizand ca astazi se decide soarta moldovenilor pentru urmatorii 4 ani.

Cu o esarfa galbena Maia Sandu a fost intampinata cu aplauze de alegatori, sustinatori si colegii de partid care se adunase in fata sectiei de votare. Ea s-a emotionat cand si-a dat seama ca a uitat sa isi puna masca, dar imediat a scos-o din buzunar. Dupa ce a votat la iesirea din sectia de votare Sandu a avut parte de o noua repriza de aplauze. 

Maia SANDU, CANDIDATA PAS LA PREZIDENTIALE: “Astazi noi vom decide cum va pasi Republica Moldova in urmatorul deceniu. Dar pentru asta trebuie sa iesim la vot. Eu astazi am votat pentru schimbare, eu am votat pentru o Moldova in care toti oamenii se uita cu incredere la ziua de maine.” 

Maia Sandu s-a adresat si angajatilor de stat, indemnandu-i sa nu participe la fraudarea alegerilor in niciun mod. 

Maia SANDU, CANDIDATA PAS LA PREZIDENTIALE: “Nu va lasati folositi in schemele de fraudare a alegerilor. Noi toti avem dreptul sa avem alegeri libere.”

Maia Sandu spune ca isi va petrece ziua la partid si va fi cu ochii pe alegeri si spera ca acestea vor fi libere si corecte. 

Articole din aceeasi categorie