11.11.2019
Declaratiile lui Ion Ceban dupa ce i-a fost validat mandatul de primar general al Chisinaului. Cand va merge la primarie: "De astazi sunt angajat la munca oficial" - VIDEO
Dupa ce i-a fost validat mandatul de primar general al Chisinaului, Ion Ceban a facut declaratii de presa.

Acesta spune ca va merge maine dimineata la primarie sau chiar astazi.

"De astazi sunt angajat la munca oficial. Toata aceasta perioada am dedicat-o chestiilor de planificare. Astept mai putine formalitati si vreau ca sa muncim cu totii", spune Ceban.

Intrebat care va fi primul lucru pe care il va face in fotoliul de primar, Ceban spune ca vom afla maine. Cat despre promisiunea ca "pana miercuri voi face coalitia cu ACUM", acesta spune ca...

"Exista probleme un pic mai complicate la nivel central, dar aici nu ma voi expune. Eu vreau sa va spun ca voi lucra cu fiecare consilier si ca vom avea un consiliu lucrativ in municipalitate."

Ion Ceban spune ca cele mai grave probleme la primarie sunt: drumurile, coruptia din primarie, fondul locativ.

"Sunt aceleasi probleme care ne macina de ani de zile, dar daca sa vorbim despre lucruri imediate care ar trebui sa ni se intample: bugetul, administrarea propriu zisa, asta ar insemna viceprimarii care trebuie sa vina in functii foarte rapid, pregatirea catre sezonul de iarna", spune Ion Ceban.

Socialistul Ion Ceban a castigat fotoliul de primar general al Chisinaului cu 52,39% din voturi in cel de-al doilea tur de scrutin din cadrul alegerilor locale generale, desfasurat duminica, 3 noiembrie. Contracandidatul sau, Andrei Nastase, a obtinut 47,61% din sufragii.

Articole din aceeasi categorie