28.12.2020
Declaratiile de presa ale deputatilor socialisti, dupa consultarile cu Maia Sandu privind alegerile parlamentare anticipate: "Daca doamna presedinte nu mai are intrebari, noi am plecat" - VIDEO

Suntem pentru alegeri parlamentare anticipate. O spun deputatii socialisti, dupa consultarile de aproximativ cinci minute pe care le-au avut astazi cu Maia Sandu. Astfel, la presedintie au venit Petru Burduja, Radu Mudreac si Corneliu Furculita.

Corneliu FURCULITA, PRESEDINTELE FRACTIUNII PSRM DIN PARLAMENTUL RM: "Suntem aici trei reprezentanti ai partidului. Am adus la cunostinta doamnei presedinte mesajul nostru. In cazul cand dumneaei are o candidatura la functia de prim-ministru noi vom analiza, vom vedea programa si decizia ne va apartine. Reiterez ca pozitia noastra este pentru alegeri anticipate."

Intrebat de ce discutiile cu Maia Sandu au fost atat de scurte, Corneliu Furculita a spus ca au fost expuse primele solicitari. 

Corneliu FURCULITA, PRESEDINTELE FRACTIUNII PSRM DIN PARLAMENTUL RM:  "Noi am spus ca pledam pentru alegeri anticipate. Daca doamna presedinte nu mai are intrebari, noi am plecat. La aceasta etapa negocierile s-au finalizat."

Ulterior, deputatii au plecat fara sa mai raspunda la intrebarile jurnalistilor. 

Articole din aceeasi categorie