11.12.2020
"De distrus multa minte nu trebuie". Cum comenteaza Igor Dodon initiativa Maiei Sandu de a da jos gardul de la presedintie - VIDEO

Intrebat cum comenteaza initiativa Maiei Sandu de a da jos gardul de la presedintie, Igor Dodon spune ca este mult mai simplu de distrus, decat de construit. Totodata, Dodon n-a ezitat sa se laude ca a facut multe la presedintie in timpul mandatului.

-Maia Sandu vrea sa scoata gardul de la presedintie pana la sfarsitul lunii decembrie. Cum comentati?

Igor DODON, PRESEDINTE IN EXERCITIU AL RM: "Este o vorba la moldoveni: "De distrus, multa minte nu trebuie". Care este sensul sa te apuci acum sa scoti garduri?

Iata, la Casa Alba de exemplu, Biden devine presedinte.  El se va apuca de scos gardul presedintiei din SUA? Cui ii incurca gardul asta? Nu eu l-am instalat. Acest gard este instalat de Voronin in 2009, dupa 7 aprilie".

Totodata, Dodon n-a ezitat sa se laude ca a construit multe in timpul mandatului: "Voi incercati sa creati ceva, sa construiti, nu sa distrugeti. O sa-l scoateti. Si ce? Viata va deveni mai buna in Republica Moldova? O sa cheltuiti bani pe scoaterea acestui gard. Asta e populism ieftin. Noi am creat. Noi am fost cei care am construit. Am reparat cladirea, am construit drumuri. Sa vedem de ce sunt capabili, cei care vor veni".

In timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale, Maia Sandu a spus care vor fi primele zece actiuni anti-saracie pe care le va intreprinde cand va deveni presedinte. Prin acestea s-a enumerat si faptul ca Sandu va scoate gardul presedintiei.

Articole din aceeasi categorie