14.11.2019
"De ce nu ati negociat formarea unei coalitii cu PD?" Cum raspunde Andrei Nastase
Fostul Ministru de Interne, Andrei Nastase, fiind intrebat de ce nu a negociat cu PD, sustine ca mai presus au fost niste principii, niste valori. Nastase sustine ca este nevoie ca cei din PD sa se "purifice" de influenta lui Plahotniuc.

"-De ce nu ati discutat cu PD?"

Andrei NASTASE, LIDER PPDA, FOST MINISTRU DE INTERNE: "Asa cum a facut-o Dodon? Noi am fi facut ce au facut politicienii de-a lungul timpului, dar noi am considerat ca mai presus sunt niste principii, niste valori. Noi am fost foarte bine intentionati, unii o sa ne numeasca naivi, ca nu avem experienta, dar noi am fost corecti."

Liderul PPDA nu a dat un raspuns clar privind o posibila alianta intre PD si ACUM, insa a precizat ca, inainte de toate, isi doreste ca PD sa elimine oamenii lui Plahotniuc si influenta acestuia asupta partidului.

"Eu imi doresc ca PD, sa se purifice, sa se asaneze, sa se debaraseze de Plahotniuc. Diacov vine in Parlament, el face glume. Lui ii este bine. Noi nu facem targuri. Au discutat intre ei, PSRM CU PD, se face totul regizat."

"-Exista loc de discutii, daca dispar cei mai apropiati oameni ai lui Plahotniuc?"

Andrei NASTASE, LIDER PPDA, FOST MINISTRU DE INTERNE: "In politica partidele discuta, cu cei care au aceleasi principii si valori."

Anterior, Maia Sandu a declarat ca nu se pune problema unei aliante cu Partidul Democrat, care s-a compromis, votand motiunea de cenzura a socialistilor.

Articole din aceeasi categorie