04.11.2019
De ce l-a sunat Ion Ceban, astazi, pe Andrei Nastase. Ce spune primarul ales al capitalei si cand va merge acesta la primarie - VIDEO
Ion Ceban spune ca l-a sunat pe Andrei Nastase, pentru a afla daca poate colabora cu el in continuare. Acesta, insa, nu i-a raspuns la telefon. Primarul ales mai spune ca va merge la primarie atunci cand ii va fi validat mandatul. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii InPROfunzime.

Ion CEBAN, PRIMAR ALES AL CAPITALEI: "Eu l-am sunat, am vrut sa discutam... am sunat-o si pe doamna Sandu. Azi am avut o intalnire cu mai multi deputati din blocul ACUM, le-am spus cum vad eu lucrurile. Urmeaza sa discute ei intre ei si sa vina cu un raspuns, probabil maine. 

Totodata, mai avem unele transferuri de la Guvern, care trebuie sa se realizeze. Cu domnul Nastase am vrut sa vedem daca putem continua colaborarea. Astazi avem nevoie sa aprobam compensatiile pentru perioada rece. Va fi complicat la prima etapa, dar trebuie sa aprobam."

-Asteptati validarea alegerilor?

Ion CEBAN, PRIMAR ALES AL CAPITALEI: "Sigur ca da. In decurs de 3-4 zile se va finaliza acest lucru, cu procedurile juridice. Am sa merg la primarie cand va fi validat mandatul. Am propus sa existe 2 viceprimari din partea blocului ACUM. Sa avem o agenda foarte clara. 

-Cand ati spun ca pana miercuri va fi formata o coalitie cu blocul ACUM, pe ce v-ati bazat?

Ion CEBAN, PRIMAR ALES AL CAPITALEI: "Sunt ferm, eu nu vad de ce ar trebui sa existe o alta consideratie, dar ramane sa decida cei de la blocul ACUM."

Articole din aceeasi categorie