20.09.2022
De ce judecatorii care au facut jocuri politice murdare ocupa aceleasi fotolii? Sergiu Litvinenco, la emisiunea In PROfunzime: "Pentru ca procesul de curatare dureaza"

Ministrul Justitiei, Sergiu Litvinenco, sustine ca procesul de curatare a sistemului de judecatori corupti, care au fost implicati in jocuri murdare, este unul de durata, insa garanteaza ca toti vor raspunde in fata legii. Declaratia a fost facuta in cadrul emisiunii In PROfunzime.

Sergiu LITVINENCO, MINISTRUL JUSTITIEI: "Pentru ca procesul de curatare dureaza. Sutem acum la etapa cand finalizam evaluarea la CSM, dupa care facem evaluarea in cadrul Curtei Supreme de Justitie si ulterior la cei ramasi. Deci nimeni nu va scapa, aceasta o garantez."

La 15 septembrie, Ministrul Justitiei, a participat la cea de-a patra editie a Forumului „Reformarea Justitiei si Combaterea Coruptiei 2022”. Acesta sustine ca Republica Moldova pentru a adera la marea familie europeana trebuie sa realizeze mai multi pasi, sase dintre care tin nemijlocit de sistemul de justitie. 

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Articole din aceeasi categorie