07.12.2020
De ce Andrei Nastase nu a fost la protestul din PMAN si de ce Renato Usatii nu a iesit pe scena. Ce spune Maia Sandu

Maia Sandu a declarat in cadrul emisiunii InPROfunzime ca Andrei Nastase nu ar fi fost prezent pentru ca a fost anuntata ca nu se va afla in tara in ziua protestului, desi a aflat ulterior ca liderul Platformei DA ar fi fost prezent in multime.

Lidera PAS spune ca a fost anuntata ca in ziua protestului, Andrei Nastase nu se va afla in tara si ca nu va putea ajunge. Totodata, Maia Sandu a spus ca delagat din partea Platformei Demnitate si Adevar a fost Alexandru Slusari, iar daca partidul l-ar fi delegat pe Andrei Nastase, acesta ar fi iesit pe scena.

Totodata, fiind intrebata de ce nu a dorit Renato Usatii sa se urce pe scena pentru a tine un discurs, Maia Sandu spune ca liderului Partdului Nostru i-a fost propus acest lucru insa nu cunoaste de ce a ales sa nu vorbeasca, desi a fost prezent la protest.

Ieri, reporterii PRO TV l-au întrebat pe Renato Usatii de ce nu a iesit pe scena alaturi de ceilalti politicieni, iar acesta a spus ca...

„Este important ca cetatenii s-au unit si vor anticipate, dar  unele partide trebuie sa fie interzise prin lege, iar unii politicieni demult trebuiau sa stea in puscarie si eu nu vreau sa urc cu ei pe scena", a declarat Usatii.

Articole din aceeasi categorie