19.03.2020
De 20 de ani la putere, Putin respinge orice comparatie cu un tar: ”Eu muncesc in fiecare zi”
<p>Presedintele rus Vladimir Putin a respins orice comparatie cu un tar imperial, sustinand ca el munceste ”in fiecare zi” si asculta ce spune poporul, relateaza&nbsp;<a href="https://www.themoscowtimes.com/2020/03/19/putin-says-hes-not-a-tsar-after-20-years-in-power-a69679" rel="noopener noreferrer" target="_blank">The Moscow Times.</a></p>

"Eu nu domnesc, eu muncesc in fiecare zi”, a declarat Putin joi, intr-un interviu pentru agentia TASS, care va fi difuzat in mai multe serii, cu ocazia implinirii a 20 de ani de cand se afla la putere.

Nu este clar daca interviul a fost inregistrat inainte ca Putin sa faca demersurile pe langa Curtea Constitutionala in sensul modificarii legii fundamentale astfel incat sa poata candida pentru inca doua mandate de presedinte, fiecare de cate 6 ani, modificare ce i-ar permite sa ramana la putere si dupa 2030.

"Sursa primara a puterii este poporul. Este foarte important pentru mine sa simt si sa inteleg ce vrea poporul. Un tar este cineva care doar sta si priveste supusii de sus: Vor face asa cum le poruncesc eu. (...) Eu muncesc in fiecare zi”, a declarat Putin.

Sursa: www.hotnews.ro 


Articole din aceeasi categorie