12.06.2020
"Daca ati sti ce promitea Plahotniuc lui Kozak in cabinetul asta?!". Declaratiile lui Igor Dodon

Igor Dodon a declarat ca Vlad Plahotniuc ii facea promisiuni lui Dmitrii Kozak in cabinetul presedintelui, in iunie 2019, fara sa mentioneze despre ce este vorba. Seful statului a afirmat ca sunt niste date sub care fostul democrat semna. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii "Presedintele raspunde".

-Ce scriati in rapoartele pe care ii dadeati lui Vlad Plahotniuc, lui Vladimir Putin. Trimiteti si acum?

Igor DODON, PRESEDINTELE RM: "Rapoarte? Ca sa faceti o concluzie, trebuie sa vedeti tot. La inceputul lui iunie, anul trecut, in cabinetul asta, stateam eu, Kozak si Plahotniuc. Daca ati sti ce promitea Plahotniuc lui Kozak si sub ce semna si ce promitea. Dar datele astea sunt undeva. Sunt niste linii care unii le sar, si foarte des in ultimul timp. Eu inteleg de ce se tem sa vina inapoi. Au distrus atatia oameni. Le este frica.

Ce tine de rapoarte, noi nu dam rapoarte nimanui.

Comparativ cu astia ca Plahotniuc, eu tot timpul am spus acelasi lucru si la Vest si la Est. Am fost deschis. Nu le spuneam rusilor ca ii tin pe americani, iar americanilor ca ii tin pe rusi. Asta a fost joaca lor. El vrea sa destabilizeze situatia din tara si de asta ii cumpara pe deputati.

El spunea ca apara tara de rusi, de tancuri. A fost pentru americani si impotriva rusilor. Sunteti siguri ca stiti de ce il aparati? Eu nu".

Articole din aceeasi categorie