15.12.2020
Cum vede Renato Usatii viitorul Republicii Moldova si cum va vota daca va fi organizat un referendum

Intrebat daca va vota pentru Europa sau pentru Federatia Rusa daca va fi organizat un referendum, Renato Usatii a evitat sa raspunda, declarand ca el vede Republica Moldova ca stat independent. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii InPROfunzime.

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE PROTV: "Dumneavoastra ca politician, cum vedeti viitorul Republicii Moldova? In UE sau in Federatia Rusa?"

Renato USATII, LIDERUL PN: "Eu in 2014 am declarat si pozitia nu o schimb. Partenerii din exterior isi prezinta fortele, posibilitatile, dorintele, iar cetatenii din Republica Moldova trebuie sa decida unde va merge tara."

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE PROTV:  "Daca va fi organizat un referendum si dumneavoastra va veti prezenta, cum ve-ti vota?"

Renato USATII, LIDERUL PN: "Eu am fost cred ca printre primii care a vorbit despre acest referendum. Eu am vorbit din 2014 ca vedeam Republica Moldova ca un stat independent si eu asta am vorbit foarte sincer si chiar de multe ori am fost criticat . Asta e pozitia mea."

Articole din aceeasi categorie