23.12.2020
Cum vede Platforma DA evolutia lucrurilor dupa demisia Guvernului. Andrei Nastase: "Suntem pregatiti pentru orice scenariu"

Liderul Platformei DA, Andrei Nastase sustine ca fractiunea este gata pentru orice scenariu si sunt de acord cu un guvern de tranzitie pana la organizarea alegerilor anticipate. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii In Profunzime.

Andrei NASTASE, LIDERUL PLATFORMEI DA: "Am luat act de aceasta demisie pentru ca la prima vedere a fost doar o intentie, o declaratie de demisie. Am vazut cu cata usurinta se apeleaza la arbitrajul de catre doamna Greceanii, care a anulat sedinta de astazi a Parlamentului, dar lucrurile sunt clare. Urmeaza in continuare sa aiba discutii cu doamna Maia Sandu si in functie de aceste discutii vom avea anumite evolutii.

Platforma DA este pregatita pentru orice scenariu, fie ca este vorba despre alegeri parlamentare anticipate de urgenta sau niste alegeri anticipate amanate, perioada in care un guvern de tranzitie sa se ocupe de depasirea pandemiei sau situatiei de criza in domeniu sanitar, medical si economic."

Articole din aceeasi categorie