05.10.2020
Cum se implica Vlad Filat in campania electorala a lui Tudor Deliu si ce scor crede candidatul PLDM ca va obtine la alegerile prezidentiale

Tudor Deliu spune ca Vlad Filat nu merge la intalnirile cu alegatorii, in campania electorala. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii In PROfunzime.

Candidatul la prezidentiale s-a aratat deranjat de intrebarile Lorenei Bogza legate de Vlad Filat si a refuzat sa spuna daca imaginea fostului premier ii aduce sau nu un plus la imagine.

Intrebat ce scor crede ca o sa obtina, Tudor Deliu spune ca... unul bun, dar nu a dorit sa spuna o cifra. In cazul in care nu trece in turul 2, politicianul spune ca va decide impreuna cu intreaga echipa cui sa ofere votul.

Tudor DELIU, CANDIDAT LA ALEGERILE PREZIDENTIALE: "Va fi decizia echipei, speram sa ajungem in turul II. Nici sub presiunea pistolului, nu-l voi vota pe Dodon."

Totodata, Tudor Deliu spune ca adversarul numarul unu al sau este Igor Dodon. 

Candidatul la sefia tarii spune ca cea mai mare problema in aceasta campanie electorala este pandemia.

Tudor DELIU, CANDIDAT LA ALEGERILE PREZIDENTIALE: "Suntem in pandemie, la intalnirile noastre nu putem admite mai mult de 50 de persoane, ne straduim sa avem toate cele necesare de lupta impotriva pandemiei. Sunt unele probleme create artificial, ma refer la CEC, la acea circulara."

Intrebat cum va preveni fraudarea alegerilor, Tudor Deliu spune ca este o problema mare sectiile de votare din Transnistria.

Tudor DELIU, CANDIDAT LA ALEGERILE PREZIDENTIALE: "Mi se pare ca nu a fost nicio cerere prealabila de la cetatenii din Transnistria. Deschiderea acestei sectii, ne duce cu gandul la faptul ca alegerile vor fi fraudate. Eu nu pot pleca in Transnistria sa-mi prezint programul electoral, cum acest cetatean neinformat va veni sa voteze?! Consider ca sunt probleme grave."

Candidatul la prezidentiale spune ca isi va face campanie electorala din banii adunati prin donatii.

Articole din aceeasi categorie