18.03.2021
Cum raspunde Sergiu Litvinenco intrebat daca va vota PAS un guvern in frunte cu Igor Grosu, daca CC va declara decretul Maiei Sandu constitutional

Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco evita sa raspunda daca Partidul Actiune si Solidaritate va sustine candidatura lui Igor Grosu si daca va vota instituirea acestui guvern in cazul in care Curtea Constitutionala va declara ca decretul Maiei Sandu este constitutional.

Sergiu LITVINENCO, DEPUTAT PAS: "Cum va vota PAS vom decide la momentul potrivit, consultand forumurile corespunzatoare, dar cert este ca Igor Grosu este un candidat foarte bun. 

Sunt sigur ca va veni cu un program foarte serios astfel incat sa rezolve de urgenta cele mai mari probleme care exista astazi in RM si sunt sigur ca va avea si o echipa pentru realizarea acelor deziderate pe care le va propune in programul de guvernare. Partidul va decide la momentul potrivit."

Acum doua zile, Maia Sandu l-a inaintat pe Igor Grosu in calitate de candidat pentru functia de sef al executivului. Reprezentantii mai multor partide s-au aratat indignati ca Sandu a luat decizia singura fara sa anunte despre asta la discutiile cu fractiunile.

Astazi, socialistii au anuntat in Parlament ca Vladimir Golovatiuc este candidatul PSRM - SOR la functia de prim-ministru. O declaratie in acest sens a fost semnata in Parlament de 53 de deputati.

Articole din aceeasi categorie