01.06.2021
Cum raspunde Mariana Durlesteanu, intrebata daca mai tine legatura cu Igor Dodon, dupa ce si-a retras candidatura pentru functia de prim-ministru: "Nu trebuie sa ne permitem ceva peste masura moralului" - VIDEO

Mariana Durlesteanu spune ca nu mai tine legatura cu Igor Dodon, si nici cu intreaga fractiune a socialistilor, dupa ce si-a retras candidatura de la functia de prim-ministru. Fosta ministra a Finantelor, candidata acum la functia de deputat pe lista Partidului Legii si Dreptatii, spune ca intre ea si mai multi lideri de partide sunt doar legaturi colegiale.

"-Mai tineti legatura cu fractiunea partidului socialistilor dupa ce v-ati retras candidatura?

-NU.

-De ce?

-Am fost colegi si sunt colega cu mai multi lideri de fractiuni politice si nu inseamna ca daca am fost colegi, trebuie sa ne permitem ceva peste masura moralului. Atat."

Totodata, intrebata de reporterul Pro TV cu ce partid ar forma o alianta daca formatiunea din care face parte ajunge in urmatorul legislativ, Durlesteanu spune ca exclude alianta cu Partidul SOR, iar privind o posibila alianta cu PSRM ea spune ca...

Mariana DURLESTEANU: "De ce trebiue sa fac declaratii care nu sunt la locul sau?"

Mariana Durlesteanu a fost inaintata la functia de prim-ministru de PSRM la inceputul lunii februarie, in ziua in care Natalia Gavrilita isi prezenta programul in Parlament. Pentru candidatura acesteia, pe langa socialisti, au votat atunci cei din Partidul Sor, platforma Pentru Moldova si neafiliatii Nichiforciuc, Andronache si Oleinic.

Ulterior, pe 16 martie, in timp ce Igor Dodon impreuna cu fractiunea parlamentara se afla la consultarile cu Maia Sandu, Mariana Durlesteanu a anuntat ca nu mai vrea sa fie candidat la functia de prim-ministru.

Articole din aceeasi categorie