02.11.2020
Cum raspunde Maia Sandu, intrebata daca alegatorii lui Renato Usatii ar putea sa o voteze in al doilea tur al alegerilor prezidentiale - VIDEO

Maia Sandu este sigura ca alegatorii lui Renato Usatii s-ar putea uni pentru a face o schimbare. Candidata PAS la alegerile prezidentiale a evitat sa spuna daca a vorbit cu Renato Usatii, in privina sprijinului acestuia in turul II.

Maia SANDU, CANDIDAT PAS LA ALEGERILE PREZIDENTIALE: "Alegerile de ieri au aratat ca 2/3 din alegatori isi doresc schimbarea. Alegatorii altor candidati, cei care si-au dat votul pentru ei, isi doresc schimbarea. Noi cu totii ne dorim acelasi lucru, sa putem trai bine. Eu sunt sigura ca putem sa ne unim, sa se uneasca toti cetatenii ca sa asiguram aceasta schimbare. Despre alegerile parlamentare anticipate o sa discutam pe parcurs. Trebuie sa curatam clasa politica de la Presedintie, si asta facem in aceste alegeri, si la urmatorul pas trebuie sa ajungem sa curatam si Parlamentul, sa avem un Parlament care sa reprezinte voinata poporului."

La alegerile prezidentiale care au avut loc ieri, 1 noiembrie, pentru Maia Sandu au votat 36,16%, adica 487 635 de alegatori. Pe locul doi se afla Igor Dodon, candidat independent sustinut de PSRM, cu 32,61%, fiind urmat de Renato Usatii cu 16,90%, Ivanov Violeta - 6,49%, Andrei Nastase - 3,26%, Octavian Ticu - 2,01%, Tudor Deliu - 1,37%, Dorin Chirtoaca - 1,20%.

Articole din aceeasi categorie