11.02.2021
Cum raspunde deputatul Vasile Bolea la intrebarea daca mai doreste sau nu PSRM alegeri parlamentare anticipate

Deputatul PSRM, Vasile Bolea a evitat sa raspunda daca isi mai doreste sau nu PSRM alegeri parlamentare anticipate. La intrebarea repetata de mai multe ori a Lorenei Bogza, deputatul parea ca nu aude intrebarea si venea cu alte raspunsuri. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii In Profunzime.

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE PRO TV: ,,PSRM isi mai doreste alegeri parlamentare anticipate sau nu? 

Vasile BOLEA, DEPUTAT PSRM: ,,Ca sa ajungi la alegeri parlamentare anticipate trebuie sa esueze doua tentative de desemnare a unui guvern. Prima tentativa a esuat si conform constitutiei, urmeaza si a doua tentativa. Nimic pana cand nu s-a schimbat. Sa schimbat doar pozitia pro activa care pana acum a fost din partea presedintelui, iar acum a venit din partea deputatilor din parlament..."

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE PRO TV: ,,Mai vrea sau nu anticipate? Se raspunde cu ,,da" sau ,,nu".

Vasile BOLEA, DEPUTAT PSRM: ,,Noi am vazut astazi intreaga garnitura guvernamentala prezentata in parlament si sincer sa va sun, asa batjocura nu am mai vazut. Acest candidat nu a venit la sedinta Comisiei Juridice si nu a prezentat absolut nici un document…"


La incercarea de mai multe ori a prezentatoarei Lorena Bogza de ai adresa aceeasi intrebare deputatului Vasile Bolea, reprezentantul PSRM a evitat sa dea un raspuns concret, oferind alte declaratii.

Articole din aceeasi categorie