13.05.2021
Cum raspunde Corneliu Furculita, intrebat daca sacosa neagra, despre care Vlad Plahotniuc vorbea cu Igor Dodon intr-un video, a ajuns la el: "Este un filmulet produs in studiourile domnului Plahotniuc"

Intrebat daca a ajuns la el acea sacosa neagra de la Plahotniuc, deputatul PSRM, Corneliu Furculita a spus ca filmuletul ar fi fost regizat si ca acesta a fost creat pentru a denigra imaginea unui politician.

La emisiunea In PROfunzime, Corneliu Furculita a refuzat sa raspunda la intrebarea daca a primit acea sacosa neagra de la Plahotniuc sau nu, cum se arata si in filmuletul publicat in spatiul public acum un an in urma. Totusi, deputatul a afirmat ca acele imagini ar fi fost modificate si ca procuratura nu a prezentat dovezi ce confirma veridicitatea acestora.

Corneliu FURCULITA, DEPUTAT PSRM:"Este o regie. Este un filmulet produs in studiourile domnului Plahotniuc si nu cred ca ar trebui atat de mult sa-l discutam. Cu atat mai mult, ca procuratura s-a exprimat odata asupra lipsei dovezilor. Haideti sa vorbim despre activitatile partidelor, despre actiunile acestor partide si despre agenda lor politica. Veridicitatea acestui video nu a fost confirmata. Vedem ca tehnica permite sa produci multe lucruri. Eu as dori ca sa nu fie discutate astfel de videouri atat timp cat ele nu sunt probate. E evident ca sunt facute pentru a denigra imaginea unui sau altui politician."

Articole din aceeasi categorie