22.05.2020
Cum raspunde Andrian Candu, intrebat daca stia despre punga neagra cu bani, oferita de Vladimir Plahotniuc lui Igor Dodon

Andrian Candu spune ca nu stia despre sacosa neagra pe care Vlad Plahotniuc i-a propus-o lui Igor Dodon si ca acele secvente video au fost si pentru el o surpriza.

Andrian CANDU, LIDERUL PRO MOLDOVA: "Pentru mine a fost la fel ca si pentru foarte multi cetateni, o surpriza, o noutate sa vad acele secvente video prezentate de domnul Renita.

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE PRO TV: "Dar stiati de aceasta practica a fostului lider al Partidului Democrat, de a finanta partide, de a mitui politicieni?"

Andrian CANDU, LIDERUL PRO MOLDOVA: "Asta eu nu cunosc. Noi, cei care am privit niste secvente putem sa ne dam cu opinia sau cu parerea, dar este complicat sa vii cu anumite constatari. Noi nu am participat la acea discutie si nu stim exact daca au fost dati bani, doar banuim ca a fost vorba de bani, dar nu stim macar daca au fost dati bani cu imprumut, poate pentru o datorie. Sau poate intradevar a fost o finantare.

Cei care au participat, inclusiv presedintele Dodon, ar fi trebuit sa iasa si sa comenteze dumnealui, fiindca el era unul din promotorii acestei scene."  

Acum cateva zile, deputatul PPDA, Iurie Renita, a publicat un filmulet in care Igor Dodon este surprins, primind o punga neagra, in care se presupune ca ar fi bani pentru finantarea PSRM, de la Vladimir Plahotniuc.

Ulterior seful statului a comentat inregistrarea video ca fiind un trucaj.

Articole din aceeasi categorie