26.12.2019
Cum Ion Ceban se pierde in declaratii, fiind intrebat care sunt cele trei constructii neautorizate pe care a promis in campania electorala ca o sa le demoleze cand va deveni primar: "Una a fost pe Calea Iesilor, celelalte doua...sunt multe"
Ion Ceban s-a cam pierdut in declaratii, atunci cand a fost intrebat de Lorena Bogza in cadrul emisiunii InPROfunzime despre promisiunile in campania electorala, precum ca va demola trei constuctii neautorizate din capitala.

Ion CEBAN, PRIMARUL MUNICIPIULUI CHISINAU: "Am intervenit pe un santier pe Calea Iesilor, a fost vizibil, ati fost acolo. Este deja zona de parc. Urmatoarele...a fost deja data indicatie catre pretori si astept, termenul expira luni, marti, miercuri in aceasta privinta si o sa vedem cu care mergem primele si cu care urmatoarele."

-Care sunt aceste constructii?

Ion CEBAN, PRIMARUL MUNICIPIULUI CHISINAU: "Ele sunt multe"

-Pai ati spus trei? Cand ati spus asta cu siguranta v-ati referit la niste constructii anume

... sau asa pur si simplu?

Ion CEBAN, PRIMARUL MUNICIPIULUI CHISINAU: "Am zis ca nu voi permite constructii abuzive."

-Acele trei pe care urma sa le demolati, care sunt?

Ion CEBAN, PRIMARUL MUNICIPIULUI CHISINAU: "Urmeaza saptamana viitoare sa ne dea lista pretorii, ca si in cazul gheretelor. Pretorii verifica legalitatea, cat e de complexa."

-Nu era vorba despre trei anume?

Ion CEBAN, PRIMARUL MUNICIPIULUI CHISINAU: "Avem in vizor trei anume. Una a fost la Calea Iesilor, alte doua sunt...mai multe. Care vor fi, vom lua decizia saptamana viitoare si va vom anunta."

VEZI SI: Dupa ce a promis in campania electorala ca va demola constructiile neautorizate din capitala, Ion Ceban a dat jos un gard. Primarul spune ca demolarile vor continua - VIDEO

Articole din aceeasi categorie