05.11.2019
Cum explica Ion Ceban afirmatia "voi fi primarul tuturor". Ce spune primarul ales despre unionisti si marsurile LGBT: "Este important sa fie acceptata si pozitia majoritatii". Ceban afirma ca va renunta la carnetul de partid, dar nu si la activitatea in PSRM - VIDEO
Va renunta la carnetul de partid, dar nu si la activitatea in PSRM. Ion Ceban sustine ca va continua sa participe la sedintele socialistilor, dar ca renunta la calitatea de membru, pentru ca va avea mai mult de lucru la primarie. In timp ce se declara primarul tuturor, Ceban spune ca vorbeste limba... moldoveneasca.

-Ne tot spuneti ca veti fi primarul tuturor, inclusiv al unionistilor?"

Ion CEBAN, PRIMARUL ALES AL CAPITALEI: "Toti traim in acelasi oras"

"-Ce inseamna primarul tuturor? Si domnul Dodon a spus ca va fi presedintele tuturor, dar i-a alungat pe unionisti, la un moment dat."

Ion CEBAN, PRIMARUL ALES AL CAPITALEI: "Institutia prezidentiala este foarte politizata. Presedintele statului spune chestiuni cu caracter politic, este mandatul lui. Iar primarul municipiului are de lucru cu tevile, canalizarea, drumurile."

Astfel, Ion Ceban promite ca nu va face politica la primarie.

Ion CEBAN, PRIMARUL ALES AL CAPITALEI: "Foarte mult timp am fost dezbinati, in mod intentionat. Vreau sa lucram toti impreuna, ca orasul si suburbiile noastre sa arate mai bine decat este astazi."

Cat despre marsurile LGBT, Ceban spune ca:"Este important sa fie acceptata si pozitia majoritatii"

Ion CEBAN, PRIMARUL ALES AL CAPITALEI: "Eu legile le voi respecta, veti vedea acest lucru foarte curand."

"-Interzicerea acestui mars nu inseamna o ilegalitate?"

Ion CEBAN, PRIMARUL ALES AL CAPITALEI: "Sa vedem unde sunt limitele legale in aceasta privinta"

In turul doi al alegerilor locale din capitala, candidatul PSRM, Ion Ceban, a castigat sefia Primariei cu voturile a 52.39% dintre alegatori. Andrei Nastase a acumulat 47.61%.

Articole din aceeasi categorie