29.01.2024
Cum comenteaza seful Procuraturii Anticoruptie condamnarea fostului presedinte interimar al SA „Banca de Economii”, Viorel Barca, la 10 ani de inchisoare

Seful Procuraturii Anticoruptie, Veronica Dragalin, spune ca se bucura ca inca o persoana din dosarul „Frauda Bancara” a fost condamnata. Asta, dupa ce astazi, fostul presedinte interimar al SA „Banca de Economii”, Viorel Barca, si-a aflat sentinta.

Veronica DRAGALIN, SEFUL PA: „Persoana o sa mearga la inchisoare pentru 10 ani. E o parte a dosarului mai ampla pe care noi o numim „Frauda Bancara” si ne bucuram ca avem o alta condamnare de adaugat in acest dosar din punct de vedere a muncii procurorilor care cu totii au contribuit sa fie acumulate suficiente probe ca sa fie demonstrata vinovatia persoanelor care au participat la Frauda Bancara si au beneficiat din aceasta frauda.”

Fostul Presedinte interimar al SA „Banca de Economii”, Viorel Barca, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru comiterea infractiunii de delapidare a averii straine in proportii deosebit de mari in interesul unui grup criminal. Totodata, acestuia i-a fost interzisa ocuparea unor functii in domeniul financiar bancar pe un termen de 5 ani.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Articole din aceeasi categorie