08.09.2020
Cum comenteaza Maia Sandu relatia dintre PAS si Platforma DA. Declaratiile facute la InPROfunzime

Maia Sandu mentioneaza ca a discutat cu Andrei Nastase in nenumarate randuri, dar nu au ajuns la un consens. Lidera PAS a facut un apel catre sustinatorii partidului, pentru a nu mai face schimb de replici taioase intre ambele formatiuni. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii InPROfunzime.

Maia SANDU, LIDERA PAS: "Nu s-a intamplat nimic deosebit din punctul nostru de vedere si este o ocazie pentru mine ca sa ii rog pe sustinatorii PAS sa nu mai dea replici taioase, daca aceasta se intampla.

Noi in aceasta campanie ne luptam cu Igor Dodon nu cu partenerii nostri de pe centru-dreapta.  Cred ca toata lumea intelege care este pericolul pentru acesta tara si de ce trebuie sa ne unim fortele, de ce trebuie sa avem o campanie corecta si lipsita de atacuri reciproce intre candidatii care lupta impotriva lui Igor Dodon.

Aceasta cearta nu face bine nimanui in afara de Igor Dodon. Sunt sigura ca sustinatorii PAS si sustinatoarii Platformei Da i-si doresc ca tara sa scape de Igor Dodon."


Intrebata daca a inercat sa discute cu Andrei Nastase pentru a ajunge la un compromis, Maia Sandu sustine ca a mai avut discutii pe parcurs la nivelul liderilor, dar si la nivelul echipelor acestor doua partide.

Maia SANDU, LIDERA PAS: “Am discutat atunci cand am avut ocatia, mesajul nostru ramane acelasi. Noi vrem pace intre candidatii de pe segmentul centru-dreapta.”

Articole din aceeasi categorie