30.01.2020
Cum comenteaza Maia Sandu iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana: "Toata lumea va avea de suferit"
Lidera PAS, Maia Sandu spune ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana este un lucru regretabil si urmeaza sa vedem daca cetatenii nostri vor reveni in Moldova sau nu. Despre asta, fostul premier a declarat in cadrul emisiunii InPROfunzime cu Lorena Bogza.

Lidera PAS a afirmat ca atata timp cat Marea Britanie a facut parte din Uniunea Europeana, acest lucru si-a demonstrat utilitatea in timp.

De asemenea, Maia Sandu a precizat ca nu toate lucrurile sunt clare in aceasta situatie: "Este un lucru regretabil, toata lumea va avea de suferit".

Ea a mai adaugat ca urmeaza sa vedem cum vor sta lucrurile pentru cetatenii nostri, vor reveni acestia acasa sau nu.

Mai mult, Sandu a adaugat ca la inceputul lunii martie va participa la o conferinta la Londra si va avea ocazia sa discute cu cetatenii.

Maine, la miezul noptii, Regatul Unit va parasi Uniunea Europeana. Moldovenii care au cetatenie romana trebuie sa obtina pana in luna iunie, 2021, un nou statut de sedere, daca vor sa ramana in Marea Britanie.

VEZI SI: Cand ceasul va bate miezul noptii la Bruxelles, Regatul Unit va parasi Uniunea Europeana. Moldovenii care au cetatenie romana trebuie sa obtina pana in luna iunie, 2021, un nou statut de sedere, daca vor sa ramana in Marea Britanie - VIDEO

VEZI SI: Brexit-ul a intrat in linie dreapta, iar sustinatorii iesirii Regatului din Uniunea Europeana se gandesc cum sa serbeze momentul, stabilit pentru sfarsitul acestei saptamani - VIDEO



Articole din aceeasi categorie