30.05.2021
Cum a fost intalnit Igor Dodon intr-un sat din raionul Dubasari: "Jos mincinosii si tradatorii! N-au ce cauta in stanga Nistrului, ne-au vandut pamantul" - VIDEO

Igor Dodon a fost huiduit astazi de un grup de veterani, la Dubasari. Liderul socialistilor a mers la Corjova pentru a-si face campanie electorala, insa a fost luat la rost de localinici. Acestia l-au numit tradator si l-au acuzat ca vinde tara. Cei de la PSRM nu au venit cu o reactie, deocamdata.

“Jos mincinosii si tradatorii. N-au ce cauta in stanga Nistrului aici.”

Cu aceste cuvinte a fost intalnit astazi Igor Dodon la Corjova, Dubasari, care este si satul de bastina al lui Vladimir Voronin, aliatul sau la anticipatele din aceasta vara. Aflat in campanie electorala, Dodon a avut o intalnire cu locuitorii, insa pe drum, un grup de veterani l-a huiduit si l-a acuzat ca vinde tara.

“Ati venit sa tradati tara mai departe. Ce intrevedere daca vindeti pamantul acesta? Anul trecut ati pus posturile ilegale. Politia nu le putea scoate, avea interdictii.

-Sanatate.”

Reprezentantii PSRM nu ne-au raspuns la telefon pentru comentarii. Desi s-au batjocorit si s-au criticat ani la rand unul pe altul, Igor Dodon si Vladimir Voronin au decis sa formeze un bloc electoral comun pentru alegerile anticipate din 11 iulie.

Articole din aceeasi categorie