30.10.2020
Cu scandari "Jos kuliokul" si cu maturi in spate, Renato Usatii si alegatorii sai au mers in fata presedintiei: "Dodon va raspunde pentru toate sacosele"- VIDEO

Cu o matura in mana, Renato Usatii s-a prezentat in fata sustinatorilor sai pentru a face totalurile din campania electorala. Desi e pandemie, canidatul la prezidentiale a adunat sute de oameni in fata Teatrului de Opera si Balet, la fel cu maturi, pentru a scanda impotriva lui Igor Dodon.

Dupa declaratii, candidatul la prezidentiale, cu matura in spate si cu multimea dupa el, s-a indreptat spre presedintie. Acestia scandau: "Maturam kuliokul! Jos kuliokul".

Totodata, Usatii a mentionat ca ii lanseaza o invitatie lui Igor Dodon la 7 noiembrie, in Piata Marii Adunari Nationale: "Il aducem pe Dodon la dezbateri ca sa raspunda pentru toate sacosele".

Renato Usatii s-a lansat in politica in 2014, dupa ce a revenit din Rusia, unde ar fi avut succes in afaceri, conducand, din 2005 pana in prezent, o companie de utilaje feroviare.

Renato Usatii va fi primul in buletinul de vot. Alegerile prezidentiale vor avea loc pe 1 noiembrie. La scrutin participa opt candidati. Este vorba despre Renato Usatii de la Partidul Nostru, Andrei Nastase de la Platforma DA, Tudor Deliu de la PLDM, Igor Dodon in calitate de candidat independent, sustinut de PSRM, Violeta Ivanov de la Partidul Sor si Maia Sandu de la PAS. Octavian Ticu de la PUN, iar Dorin Chirtoaca candideaza din partea Miscarii Politice Unirea. 

Articole din aceeasi categorie