02.10.2020
Cu Ilan Sor live, pe un ecran imens, Violeta Ivanov s-a lansat in alegerile prezidentiale. Ce a promis candidatul - VIDEO

Candidatului Partidului Politic SOR, Violeta Ivanov, s-a lansat in cursa prezidentiala. La eveniment a fost prezent si presedintele partidului, Ilan Sor, doar ca LIVE si... pe un ecran imens.

Violeta IVANOV, CANDIDATUL PARTIDULUI POLITIC SOR: "A venit timpul tranformarilor pe care le meritam, pensionarii merita respect si grija, copiii o educatie mai buna, parintii un salariu mai bine plătit.

Noi toti meritam locuri de munca mai bine platite, drumuri bune si strazi iluminate, institutii dotate. In urmatoarea luna eu si echipa mea revenim in casele dvs pentru a invinge in acest scrutin si pentru a realiza programul electoral."

Potrivit candidatei, programul electoral include patru componente. Este vorba despre dezvoltarea infrastructurii, agriculturii, asistentei sociale si de sanatate si, nu in ultimul rand, lupta impotriva coruptiei.

Violeta IVANOV, CANDIDATUL PARTIDULUI POLITIC SOR: "Concentrarea pe aceste componente va permite renasterea economica a tarii, pentru ca anume o economie puternica va asigura prosperitatea tarii. Pentru acest lucru sunt necesare actiuni urgente si multidirectionale.

Toate acestea pot fi realizate in termen scurt. E nevoie de o conlucrare intre instiitutiile statului, de profesionisti si este nevoie de un sistem eliberat de coruptie care ne sufoca de aproape 30 de ani.”

La eveniment a fost prezent online si presedintele partidului, Ilan Sor.

Ilan SOR, LIDER PARTIDUL POLITIC SOR: "Astazi imi voi incepe discursul altfel. Nu trebuie sa ne sustineti daca va place ceea ce se intampla acum in tara. Daca va place atunci votati pentru orice candidat din lista, numai nu candidatul nostru. Vreau sa va spun ca toti cei din lista au fost deja la putere si au aratat de ce sunt in stare.

Candidatii SOR au castigat in alegeri in diferite localitati si am dovedit ca ne tinem de cuvant.

Candidatul SOR ca si toata echipa inainteaza in alegeri cu un program concret. Stim ce vrem si ce avem de facut. Sunt sigur ca dupa victoria in alegeri Moldova se va transforma intr-un mic Singapore."

Articole din aceeasi categorie