13.05.2021
Cu cine va face bloc Platforma DA. Andrei Nastase: "Ramanem deschisi pentru toti cei care impartesc valorile si principiile noastre"

Liderul Platformei DA, Andrei Nastase, a declarat in cadrul emisiunii InPROfunzime ca partidul sau este deschis pentru orice dialog cu toate fortele pro-europene, inslusiv PAS, PLDM si cu partidele unioniste.

Andrei NASTASE, LIDERUL PLATFORMEI DA: "Ramanem la fel de deschisi pentru orice dialog cu toate fortele pro-europene, continuam si acum sa discutam cu mai multi exponeniti ai acestori partide. PAS, PLDM cu partidele unioniste, noi continuam sa discutam, ramanem deschisi pentru toti cei care impartesc valorile si principiile noastre. 

Unii ne sustin neconditionat, altii anumite conditii, dar cert este ca ceea ce spune aceea si facem. Inca foarte multi dintre noi nu au inteles ca mai presus de interesele noastre sunt interesele poporului si a celor care vin dupa noi. In momentul de fata, cat de faramitata este dreapta noastra, ar fi de buna cuvinta sa renuntam la disensiuni si sa ne unim. Vrem sa facem un scor bun si sa avem mult mai multi deputati decat avem la moment. 

Doar cu partenerii nostri firesti si naturali putem face o coalitie, vorbesc de cei de la PAS. Mi-as dori ca in Parlament sa ajunga cei din partea unionistilor."

 La fel, liderul Platformei DA, a declarat ca el este unul dintre potentialii cap de lista a partidului sau.

Articole din aceeasi categorie